O Yaskawa Slovenija ACADEMY

Vaš uspeh je naša motivacija

Eden izmed ključev do uspeha so ustrezno usposobljeni zaposleni. Radi bi vam čim bolj približali znanje robotike, zato smo vam pripravili nove programe izobraževanj, tako za začetnike, kot tudi za izkušene uporabnike robotskih sistemov. Z razumevanjem široke palete funkcionalnosti naših robotov, bo vaš proces lahko še učinkovitejši.

 

 

 

Z našim programom usposabljanj želimo: 

 • Podati znanje, da bodo lahko zaposleni pravilno ravnali v danih situacijah
 • Omogočiti vam in vašim zaposlenim dodatna znanja, ki bodo zagotavila vašemu podjetju višjo raven izkoriščenosti robotskih sistemov
 • Nuditi podporo že od prvih korakov uporabe robotskih aplikacij ter usmerjati na pravi poti
 • Z znanjem podpirati delovni proces ter tako optimizirati produktivnost podjetja
 • Prispevati k povečanju donosnosti vašega podjetja
 • Zagotoviti vaš uspeh. Ker vaš uspeh je naša motivacija!
 • Manfred Stern
Predsednik & CEO, YASKAWA Europe GmbH
  Naši kupci so strokovnjaki, ki v praksi pristopajo k reševanju konkretnih problemov. Z našimi produkti jim omgočamo napredna orodja za učinkovit razvoj končnih rešitev. Vendar da bi najbolje izkoristili produkte je treba pridobiti natančno znanje o funkcionalnosti komponent in - kar je vse bolj pomembno - prepoznati povezljivost produktov v sistemu in s tem izkoristiti dane priložnosti.
  Točno to je naloga naše YASKAWA Academy, in sicer to znanje podeliti našim strankam. Naša ekipa je sposobna zagotoviti široko in podrobno strokovno znanje o naših izdelkih - pa tudi razpravljati o rešitvah v dialogu z našimi kupci: od produkta do rešitve! Nadzorna tehnologija, pogonska tehnologija in robotika se vedno bolj povečujeta v konkretnih aplikacijah. Zato je le logično, da YASKAWA Academy zdaj ponuja integriran pristop usposabljanja, ki zajema vse linije izdelkov YASKAWA - v korist naših strank!
  Manfred Stern
  Predsednik & CEO, YASKAWA Europe GmbH