Tekstilna industrija

Pogoni in krmilniki

Zanesljivost in sposobnost

Pogonske rešitve podjetja YASKAWA so povsod po svetu gonilna sila tekstilnih strojev; poganjajo jih 24 ur na dan in 365 dni na leto.

Prekinitve delovanja tekstilnih strojev hitro povzročijo ogromne izgube zaradi izpada proizvodnje. Zato je treba s skrbnim inženiringom ter z izbiro zanesljivih pogonskih sestavnih delov in sistemov te izpade strojev preprečiti. YASKAWA je partner, ki lahko zagotovi sposobne ekipe inženirjev in visokokakovostne izdelke, specifične za tekstilno industrijo.

Strokovno znanje in izkušnje

YASKAWA ponuja izjemne izkušnje v tekstilni industriji, pridobljene z dolgoročnimi partnerstvi. Rešitve, specifične za način uporabe, zagotavljajo kupcem visoko učinkovitost in dobičkonosnost. Od odpiranja bal do tkalskih strojev, od ekstruderjev do navijalnih strojev – Yaskawa pozna zahteve, ki so specifične za način uporabe.

YASKAWA ponuja namenske sisteme pogonov za tekstilno industrijo.

Za izpolnjevanje zahtev posameznih načinov uporabe v industriji tekstilnih strojev je na voljo celoten nabor moči, od 0,1 kW do 185 kW, skupaj s standardnimi in specifičnimi funkcijami. Serija inverterjev T1000 in serija servopogonov Sigma-5 podjetja YASKAWA sta bili razviti z mislijo na zanesljivo delovanje, enostavno rokovanje in prihranek pri skupnih stroških. Naš portfelj zaokrožajo krmilniki.

Študije primerov v tej industriji