Partnerji industriji dvigal

YASKAWA ima zavidanja vredno zbirko podatkov o strankah in bogate izkušnje na področju uporabe dvigal. Nešteto sistemov se premika z uporabo ključnih sestavnih delov, ki jih proizvaja podjetje YASKAWA. Na prvi pogled jih morda ni opaziti. Kot proizvajalec originalne opreme ponujamo našim partnerjem možnost modelov brez uporabe blagovne znamke YASKAWA. Za izpolnjevanje vaših potreb ponujamo številne možnosti:

  • komplete pogonov, ki jih sestavljajo sinhronski motorji in inverterski pogoni za dvigala L1000A,
  • L1000V in L1000A – inverterske pogone za posodobitev sistemov dvigal
  • L1000H in Blain Hydraulics – ventile za hidravlična dvigala,
  • J1000 – inverter za premikanje vrat.

Pet rešitev YASKAWA

YASKAWA ponuja rešitve za številne načine uporabe v industriji dvigal, od posameznih sestavnih delov za posodobitev in novih namestitev do vnaprej pripravljenih kompletov.

1. Kompleti pogonov z inverterjem L1000A in motorjem za dvigala:

Usklajeni komplet sestavljata inverterski pogon in 16- ali 20-polni motor za dvigalo pri kabelskih dvigalih, zasnovana za obremenitve od 400 do 2.500 kg.

2. L1000A – univerzalni inverterski pogon

Ta inverterski pogon je idealen za natančno in učinkovito krmiljenje sinhronskih ali indukcijskih motorjev v sistemih reduktorskih ali brezreduktorskih dvigal.

3. Komplet za posodobitev z inverterskim pogonom L1000V

Zaradi razpona izhodne moči in uporabnosti je L1000V dostopna izbira za posodobitev dvigal, v katerih so stroji brez povratnih informacij o hitrosti. Poleg tega zmanjšuje stroške delovanja sistemov dvigal in hkrati omogoča enakomernejšo vožnjo.

4. Komplet za hidravlične načine uporabe z inverterskim pogonom L1000H

Inovativna nova rešitev za zahtevne načine uporabe pri hidravličnih dvigalih. Kombinacija inverterskega pogona L1000H in ventila EV4 podjetja Blain Hydraulics omogoča enakomerno vožnjo in izjemno energijsko učinkovitost.

5. Inverterski pogoni za vrata

Poleg enostavnega navpičnega gibanja inverterski pogoni YASKAWA tudi učinkovito in stroškovno ugodno krmilijo širok nabor gibanj.