Politika zasebnosti

Izjava o varstvu podatkov

Varstvo podatkov
Zahvaljujemo se vam za obisk našega spletnega mesta. Zaščito vaših osebnih podatkov jemljemo zelo resno in si zato prizadevamo, da vam ne zagotovimo le privlačne spletne storitve, ampak tudi, da vedno zagotovite vašo pravico do informacijske samoodločbe.
Pri varovanju vaše zasebnosti kot uporabniku našega spletnega mesta pripisujemo največji pomen in upoštevamo zakonodajo o varstvu podatkov, ki velja za nas pri obdelavi osebnih podatkov. Kot upravljavci podatkov smo izvedli številne tehnične in organizacijske ukrepe za zagotovitev najobsežnejše možne zaščite osebnih podatkov, obdelanih prek tega spletnega mesta. Vendar pa lahko internetni prenos podatkov načeloma vsebuje varnostne napake, tako da absolutne zaščite ni mogoče zagotoviti. Iz tega razloga je vsaka zadevna oseba svobodna, da nam posreduje osebne podatke z drugimi sredstvi, na primer po pošti.

1. Odgovorni za obdelavo
YASKAWA Europe GmbH
Hauptstraße 185
65760 Eschborn/T.
Nemčija
Telefon: +49 6196 569 300
Faks: +49 6196 569 398
E-POŠTA: info@yaskawa.eu.com

2. Zakoniti zastopnik
Bruno Schnekenburger, predsednik in generalni direktor
Upravni odbor:
Bruno Schnekenburger, predsednik in generalni direktor
Manfred Stern, YASKAWA Europe direktor, korporativni izvršni direktor in regionalni vodja Europe YEC
Marcus Mead, direktor oddelka za robotiko, direktor

3. Uradna oseba za varstvo podatkov
Diane Frank
Schmid Frank Rechtsanwälte Partnerschaftsgesellschaft mbB,
Viktoriastraße 3b, 2. Stock,
86150 Augsburg
Germany
Telefon:  0049 (0)821 4540 543
Fax:  0049 (0)821 4540 680
diane.frank@schmid-frank.de

4. Nameni obdelave
Osebne podatke, ki nam jih posredujete, uporabljamo izključno za odgovor na vaša vprašanja, za obdelavo vaših naročil ali za dostop do določenih informacij ali ponudb.

4.1. Piškotki
Piškotki so besedilne datoteke, ki so shranjene na vašem računalniku in omogočajo analizo vaše uporabe spletnega mesta. Zabeležijo se na primer informacije o operacijskem sistemu, brskalniku, naslovu IP, spletnem mestu, ki ste ga prej priklicali (URL napotitelja), ter datumu in času vašega obiska našega spletnega mesta. Piškotke lahko uporabite za določanje, katera spletna mesta so prednostno dostopne. To nam omogoča, da vsebino naših strani bolje prilagodimo našim spletnim obiskovalcem in optimiziramo naše ponudbe. Poleg tega te informacije omogočajo, da vas samodejno prepoznajo ob naslednjem obisku našega spletnega mesta in vam olajšajo navigacijo. Piškotki nam omogočajo, da na primer prilagodimo spletno mesto vašim interesom ali shranimo vaše geslo, tako da ponavljajoči se vnos ni potreben.
Piškotkov ni mogoče uporabiti za zagon programov ali prenos virusov v računalnik.
Naša spletna mesta lahko uporabljate tudi brez piškotkov. Če ne želite, da bi bil računalnik prepoznan, lahko preprečite shranjevanje piškotkov na trdem disku, tako da v nastavitvah brskalnika izberete »Ne sprejmi piškotkov«. Preberite navodila proizvajalca brskalnika, da ugotovite, kako to deluje. Če ne sprejmete piškotkov, je lahko vaša možnost dostopa do naših storitev omejena. Piškotke, ki so že nameščeni na računalniku, lahko kadar koli izbrišete.
Lahko pa tudi nastavite brskalnik tako, da blokira piškotke iz naše domene. To se izvede z uporabo piškotkov za izključitev.
Upoštevajte, da ne smete izbrisati piškotkov za izločitev, razen če želite, da se vaši merilni podatki evidentirajo. Če ste v brskalniku izbrisali vse piškotke, morate ponastaviti ustrezni piškotek za izklop.

4.2. Glasila
Z glasilom vas redno obveščamo o nas in o tem, kaj nudimo.
Če želite prejemati glasilo, ki je na voljo na spletnem mestu, potrebujemo vaš e-poštni naslov in informacije, ki nam omogočajo, da preverimo, ali ste lastnik navedenega e-poštnega naslova in se strinjate s prejemanjem glasila. Vsi nadaljnji podatki se ne bodo zbirali. Ti podatki bodo uporabljeni samo za pošiljanje glasila in se ne bodo posredovali tretjim osebam. Primerjava podatkov, zbranih na ta način, s podatki, ki jih lahko zbirajo druge komponente naše spletne strani, ne poteka.
Z registracijo na glasilo shranimo vaš IP naslov in datum registracije. To shranjevanje služi le kot dokazilo v primeru, da tretja oseba zlorabi elektronski naslov in registri za prejemanje glasila brez vednosti pooblaščene stranke.
Svoje soglasje za shranjevanje podatkov, e-poštni naslov in njegovo uporabo za pošiljanje glasila lahko kadarkoli prekličete. Preklic lahko poteka preko obvestila naštetih kontaktnih možnosti.

4.3. Spremljanje glasila
Naša glasila vsebujejo tako imenovane sledilne slikovne pike (spletne napake), ki nam omogočajo, da prepoznamo, ali in kdaj je bila e-pošta odprta in katere povezave v e-pošti je sledil prilagojeni prejemnik.
Te podatke shranjujemo, tako da lahko naša glasila optimalno prilagodimo željam in interesom naših naročnikov. V skladu s tem se zbrani podatki uporabljajo za pošiljanje prilagojenih glasil zadevnemu prejemniku.  
V tem času prosimo za vaše soglasje.
S preklicem soglasja za prejemanje glasila se tudi prekliče soglasje k navedenemu sledenju.

4.4. Kontaktni obrazec
Na našem spletnem mestu vam ponujamo možnost, da stopite z nami v stik preko elektronske pošte in/ali kontaktnega obrazca. V tem primeru bodo shranjene samo informacije, ki jih posreduje uporabnik. Vaš e-poštni naslov uporabljamo samo za obdelavo vašega povpraševanja in za morebitna nadaljnja vprašanja. Vaši podatki bodo izbrisani, če se ne strinjate z njihovo nadaljnjo obdelavo in uporabo. Primerjava podatkov, zbranih na ta način, s podatki, ki jih lahko zbirajo druge komponente naše spletne strani, tudi ne poteka.

4.5. Google-Analytics
Naše spletno mesto uporablja Google Analytics, storitev spletne analitike, ki jo ponuja Google, Inc. 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, ZDA.
Google Analytics uporablja tako imenovane »piškotke«. To so besedilne datoteke, ki so shranjene na vašem računalniku in omogočajo analizo vaše uporabe spletnega mesta. Na primer, zabeležene so informacije o operacijskem sistemu, brskalniku, naslovu IP, spletnem mestu, ki ste ga prej dostopali (URL napotitelja), ter datumu in času vašega obiska našega spletnega mesta. Informacije, ki jih piškotek ustvari o vaši uporabi te spletne strani, so večinoma prenesene na Googlov strežnik v ZDA in tam shranjene. Google bo te informacije uporabil za vrednotenje vaše uporabe našega spletnega mesta, za pripravo poročil o dejavnosti spletnega mesta za operaterje spletnih strani in za zagotavljanje drugih storitev v zvezi z dejavnostjo spletnega mesta in uporabo interneta. Če to zahteva zakon ali če tretje osebe te podatke obdelujejo v imenu Googla, bo Google te informacije posredoval tudi tretjim osebam. Ta uporaba je anonimna ali psevdonimizirana. Več informacij o tem lahko najdete neposredno pri Googlu.
Za več informacij o tem, kako Google Analytics obravnava uporabniške podatke, si oglejte Googlov pravilnik o zasebnosti: support.google.com/analytics/answer/6004245
4.5.1. Vtičnik brskalnika
Uporabo piškotkov lahko zavrnete tako, da izberete ustrezne nastavitve v vašem brskalniku, vendar upoštevajte, da v tem primeru morda ne boste mogli uporabljati vseh funkcij tega spletnega mesta. Prav tako lahko preprečite piškotek in zbiranje podatkov, ki jih ustvari piškotek in so povezani z vašo uporabo spletnega mesta (vključno z vašim IP naslovom) s strani Googla, ter preprečite Googlu, da te podatke obdeluje s prenosom in namestitvijo vtičnika, ki je na voljo na naslednji povezavi: tools.google.com/dlpage/gaoptout
Poleg ali kot alternativa dodatkom v brskalniku, lahko sledenje prek storitve Google Analytics na naših straneh onemogočite tako, da kliknete to povezave. onemogoči Google Analytics. V napravi se nato shrani piškotek za izklop. S tem bo Google Analytics v prihodnje preprečil zbiranje podatkov za to spletno mesto in za ta brskalnik, če bo piškotek ostal nameščen v vašem brskalniku.
4.5.2. Funkcija anonimizacije IP
Na tem spletnem mestu uporabljamo funkcijo »Vklop anonimizacije IP naslova«. V tem primeru bo vaš naslov IP v državah članicah Evropske unije ali v drugih državah pogodbenicah Sporazuma o Evropskem gospodarskem prostoru že skrajšal Google in bo tako postal anonimen. Samo v izjemnih primerih bo celoten naslov IP poslan na Googlov strežnik v ZDA in tam skrajšan.

4.6. Google AdWords
Naše spletno mesto uporablja Google sledenje konverzijam. Googlovo sledenje konverzijam je storitev družbe Google Inc., 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043 USA.
Če ste dosegli naše spletno mesto preko oglasa, ki ga je objavil Google, Google Adwords v vaš računalnik namesti piškotek. Piškotek za sledenje konverzijam se nastavi, ko uporabnik klikne na oglas, ki ga je objavil Google. Ti piškotki postanejo neveljavni po 30 dneh in ne služijo osebni identifikaciji. Če obiščete določene strani našega spletnega mesta in piškotek še ni potekel, lahko mi in Google prepoznamo, da ste kot uporabnik kliknili na enega od naših oglasov v Googlu, in ste bili posredovani na našo stran. Podatke, zbrane s pomočjo piškotkov, Google uporablja za pripravo statističnih podatkov o obisku našega spletnega mesta. Ti statistični podatki nam sporočajo skupno število uporabnikov, ki so kliknili na naš oglas, in tudi, katere strani našega spletnega mesta je pozneje dostopal zadevni uporabnik. Vendar pa mi ali drugi, ki oglašujemo prek »Google Adwords«, ne prejmemo nobenih informacij, ki bi osebno prepoznale uporabnike.
Namestitev piškotkov lahko preprečite tako, da v brskalniku nastavite ustrezne nastavitve, na primer tako, da nastavite brskalnik, da izključi samodejno nastavitev piškotkov na splošno ali pa blokirate piškotke iz domene »googleadservices.com«.
Googlovo izjavo o varstvu podatkov na to temo lahko najdete na naslednji povezavi: services.google.com/sitestats/de.html

4.7. YouTube
Naše spletno mesto uporablja vtičnike s strani, ki jo poganja Google. YouTube, LLC, 901 Cherry Ave., San Bruno, CA 94066, ZDA, je upravljavec ustreznih vtičnikov. Ko obiščete stran z vtičnikom YouTube, se bo povezala s strežniki YouTube. To pove strežniku YouTube, katere naše strani ste obiskali.
Če ste prijavljeni v svoj račun YouTube, vam lahko YouTube osebno dodeli vaše vedenje pri brskanju. To lahko preprečite tako, da se predhodno odjavite iz računa YouTube.
Nadaljnje informacije o varstvu podatkov na »YouTube« lahko najdete v izjavi o zaščiti podatkov ponudnika: www.google.de/intl/de/policies/privacy.
4.7.1. YouTube z naprednim načinom zasebnosti
Na našem spletnem mestu uporabljamo komponente (video posnetke) podjetja YouTube, LLC 901 Cherry Ave, 94066 San Bruno, CA, ZDA, podjetje, ki je del podjetja Google Inc., Amfiteater Parkway, Mountain View, CA 94043, ZDA.
Za to uporabljamo možnost »razširjeni način zaščite podatkov«, ki jo ponuja YouTube.
Ko obiščete stran, ki ima vdelan videoposnetek, se vzpostavi povezava s strežniki YouTube in vsebina se prikaže na spletnem mestu, in o tem obvesti vaš brskalnik.
V skladu z informacijami, ki jih je predložil YouTube, se v »razširjeni način zasebnosti« na strežnik YouTube prenesejo samo podatki, zlasti o tem katere od naših spletnih strani ste obiskali ob ogledu videoposnetka. Če ste hkrati prijavljeni v YouTube, bodo ti podatki dodeljeni vašemu članskemu računu v YouTubu. To lahko preprečite tako, da se odjavite s svojega uporabniškega računa, preden obiščete naše spletno mesto.
Več informacij o YouTubovi praksi glede zasebnosti je na voljo na naslednji povezavi: www.google.de/intl/de/policies/privacy/

4.8 Socialni mediji
YASKAWA ohranja stalno prisotnost na socialnih medijih (LinkedIn, Xing, Twitter itd.). V tem kontekstu objavljamo fotografije in besedila promocijskih aktivnosti, ki večinoma prikazujejo stranke, zaposlene ali obiskovalce tretjih oseb. Namen teh publikacij je oglaševanje in trženje.

4.9. Registracija uporabnika
Ponujamo vam možnost, da se registrirate na našem spletnem mestu. Osebni podatki, ki jih sami posredujete, kot so ime, naslov, kontaktni in komunikacijski podatki, kot so telefonska številka in e-poštni naslov, se obdelujejo izključno za uporabo naših storitev.
V primeru pomembnih sprememb, na primer v obsegu naših storitev ali v primeru tehnično potrebnih sprememb, bomo uporabili elektronski naslov, naveden med registracijo, da vas bomo o tem obvestili.
Registrirani uporabniki lahko kadarkoli po potrebi spremenijo ali izbrišejo podatke, ki so bili posredovani med registracijo. Z veseljem jih bomo na vašo zahtevo popravili ali izbrisali, če ne obstajajo zakonske obveznosti, da jih obdržimo. Uporabite kontaktne podatke na tej strani.
Z vašo registracijo na naši spletni strani bomo shranili tudi vaš IP naslov ter datum in čas vaše registracije. To nam služi kot varnost v primeru, da tretja oseba zlorabi vaše podatke in se registrira s temi podatki na naši strani brez vaše vednosti. Prenos podatkov tretjim osebam in primerjava tako zbranih podatkov s podatki, ki jih lahko zbirajo druge komponente naše spletne strani, se ne opravlja.

4.10. Podatki o naročniku / pogodbi
Osebne podatke zbiramo, obdelujemo in uporabljamo le v obsegu, ki je potreben za vzpostavitev, vsebino ali spremembo pravnega razmerja (podatki o zalogah). Osebne podatke o uporabi naših internetnih strani (podatki o uporabi) zbiramo, obdelujemo in uporabljamo le v obsegu, ki je potreben, da lahko uporabnik uporabi storitev ali izstavi račun uporabniku.

4.11. Oglasi za delo / spletne prijave
Podatke o vaši prijavi bomo elektronsko obdelali z namenom, da obravnavamo postopek prijave na delovno mesto. Obdelava poteka predvsem elektronsko, če dokumente za prijavo pošljete naši organizaciji elektronsko, na primer po elektronski pošti.
Če vaši prijavi sledi podpis pogodbe o zaposlitvi, lahko vaše podatke shranimo v vaši osebni dokumentaciji v namen običajnega organizacijskega in upravnega postopka v skladu z ustreznimi pravnimi predpisi.
Če je vaša vloga za zaposlitev zavrnjena, se bodo vaši podatki samodejno izbrisali šest mesecev po obvestilu o zavrnitvi.
To ne velja, če je zaradi zakonskih zahtev potrebno daljše skladiščenje (npr. obveznost dokazovanja v skladu z Zakonom o splošni enaki obravnavi) ali če ste se v naši zbirki podatkov zainteresiranih strank izrecno dogovorili za daljše shranjevanje.

4.12. Zaščita prenosa
Da bi zaščitili vaše podatke med prenosom, uporabljamo najsodobnejše postopke šifriranja (npr. SSL). Prepoznali boste šifrirani prenos podatkov s »https://« na začetku vrstice brskalnika. Pošljite zaupne informacije samo, če je omogočeno šifriranje SSL.

5. Splošna načela za obdelavo osebnih podatkov
Vaše osebne podatke obdelujemo samo v obsegu, ki je potreben za vzpostavitev, vsebino ali spremembo pravnega razmerja, če zakonska ureditev zahteva, da obdelujemo osebne podatke ali če ste izrecno privolili v takšno obdelavo.

6. Obdelava na podlagi legitimnih interesov
Da bi zaščitili druge legitimne interese, imamo zakonsko dovoljenje, da obdelujemo osebne podatke, razen če prevladujejo interesi ali temeljne pravice in svoboščine zadevne osebe.

7. Posredovanje osebnih podatkov tretjim osebam
Vaši osebni podatki bodo posredovani in preneseni k tretjim osebam le, če je to potrebno zaradi obdelave pogodb - zlasti posredovanje podatkov o naročilu dobaviteljem; podatke o strankah in možnih strankah pogodbeno pooblaščenim partnerjem - ali za namene zaračunavanja ali če ste se predhodno izrecno strinjali.
Prenos vaših podatkov tretjim osebam, kot na primer za oglaševanje, brez izrecnega soglasja, se ne izvaja.
Vsi ponudniki storitev morajo upoštevati veljavne zahteve glede varstva podatkov.
Vaše podatke posredujemo naslednjim strankam:

Zunanji ponudnikiVrsta podatkov

Persis GmbH
(https://www.persis.de/)

in Rexx (https://www.rexx-systems.com/bewerbermanagement.php)

Prijave pri YASKAWA Europe
salesforce.com Germany GmbH
(https://www.salesforce.com)
Kontaktiranje preko kontaktnega obrazca
Comspace GmbH & Co. KG
(https://gotethics.com)
Sistem za javljanje nepravilnosti »Compliance«
SoftDeCC Software GmbH
(https://www.softdecc.com/)
Programska oprema za rezervacije za šolanja

8. Prenos osebnih podatkov v tretjo državo ali mednarodno organizacijo
Osebne podatke, ki nam jih posredujete, nameravamo prenesti v tretjo državo/mednarodno organizacijo, vključno z YASKAWA Electric Corporation, Japonska, za registracijo in prijavo na storitve v oblaku. V zvezi s tem bi radi poudarili, da je Evropska komisija sprejela odločitev o primernosti Japonske, vendar ne za vse tretje države/organizacije.
Prejemnik v tretji državi / mednarodni organizaciji lahko dokaže ustrezno raven varstva podatkov z ustreznimi jamstvi / zavezujočimi predpisi o notranji zaščiti podatkov ali se nahaja v tretji državi, za katero je bila izdana odločba o ustreznosti Evropske komisije. Kopijo lahko dobite na pisno zahtevo ali je na uvid na spletni strani www.yaskawa.co.jp/en/privacy.
Poleg tega nameravamo tretjim državam posredovati zahteve strank in zainteresiranih strank, ki jih prejmemo, da bi začeli pogodbeno razmerje, ki pa so na drugem področju odgovornosti skupine YASKAWA ali pogodbeno pooblaščenih partnerjev. Skupina YASKAWA in njeni pogodbeno pooblaščeni partnerji lahko zagotovijo dokaz o ustrezni ravni varstva podatkov z ustreznimi jamstvi/zavezujočimi predpisi o notranjem varstvu podatkov. Seznam naših povezanih podjetij in pogodbeno pooblaščenih partnerjev je na voljo na www.yaskawa.eu.com/en/contact/contacts/.

9. Trajanje shranjevanja osebnih podatkov
Osebne podatke shranjujemo toliko časa, kolikor je potrebno za opravljanje storitve, ki ste jo zahtevali ali za katere ste dali svoje soglasje, razen če zakon zahteva drugače, kot so komercialna in davčna obdobja.

10. Prizadete pravice
10.1. Osnovne informacije
Imate pravico kadar koli pridobiti informacije o shranjenih podatkih o vas ali vašem psevdonimu, tudi glede na njihov izvor, prejemnike, katerim so bili posredovani podatki, in namen obdelave podatkov. O tem in drugih vprašanjih v zvezi z osebnimi podatki se lahko kadar koli obrnete na elektronski naslov data-protection@yaskawa.eu.com ali po pošti na naslov, naveden v pravnem obvestilu, s sklicevanjem na »uradno osebo za varstvo podatkov«.
10.2. Popravek
Imate pravico zahtevati, da nemudoma popravimo vse netočne osebne podatke, ki se nanašajo na vas, ali dopolnimo vse nepopolne osebne podatke, pri čemer upoštevamo namene obdelave.
10.3. Brisanje
Shranjeni osebni podatki bodo izbrisani, če prekličete soglasje za shranjevanje, nasprotujete obdelavi vaših osebnih podatkov, shranjevanje podatkov ni več potrebno za namen, za katerega so bili shranjeni, ali pa skladiščenje ni več dovoljeno z zakonom.
10.4. Omejitev obdelave
Če izpodbijate pravilnost shranjenih osebnih podatkov o vas ali če potrebujete osebne podatke za uveljavljanje, izvajanje ali obrambo pravnih zahtevkov, vendar jih ne potrebujemo več, lahko zahtevate omejitev obdelave osebnih podatkov.
Obdelavo lahko omejite tudi za obdobje od vložitve ugovora glede obdelave do odločbe o odobritvi ugovora.
Če je obdelava vaših osebnih podatkov omejena, se ne bodo nadalje obdelovali.
10.5. Ugovor
Če vaše osebne podatke obdelamo zaradi legitimnega interesa, tako z naše strani kot s strani tretje osebe, ali če je obdelava potrebna za opravljanje naloge, ki je v javnem interesu ali pri izvajanju javne oblasti, imate pravico do ugovora glede obdelave kadar koli iz razlogov, ki izhajajo iz vašega posebnega položaja.
Odgovorna oseba ne bo več obdelovala vaših osebnih podatkov, če ne bo dokazala nujnih pravnih razlogov za obdelavo, ki prevladajo nad vašimi interesi, pravicami in svoboščinami, ali če je obdelava za uveljavljanje, izvajanje ali obrambo pravnih zahtevkov.
Pravica do ugovora se enako nanaša na neposredno pošto in povezano profiliranje.
10.6. Prenosljivost podatkov
Imate pravico, da prejmete osebne podatke, ki jih posredujete o sebi, v strukturirani, skupni in strojno berljivi obliki ter jih posredujete drugemu subjektu.
Poleg tega imate možnost, da zahtevate, da prenesemo ustrezne osebne podatke neposredno v drugo organizacijo, če je to tehnično izvedljivo.

11. Preklic
Imate pravico, da kadar koli prekličete svoje soglasje. Razveljavitev mora biti pisna. Razveljavitev soglasja ne vpliva na zakonitost obdelave, ki se izvede na podlagi privolitve, do preklica.

12. Pritožba pristojnemu nadzornemu organu
Imate pravico do pritožbe nadzornemu organu glede obdelave vaših osebnih podatkov.

13. Posredovanje osebnih podatkov
Načeloma lahko obiščete naše spletno mesto brez posredovanja osebnih podatkov. V ta namen ne shranjujemo nobenih osebnih podatkov. Obveščamo vas, da če to storite, ne boste mogli v celoti uporabljati vseh funkcij na tem spletnem mestu. Da bi izboljšali naše storitve, vrednotimo le statistične podatke, ki ne dopuščajo nikakršnih sklepanj o vaši osebi.

14. Avtomatizirano odločanje
V okviru spletne prisotnosti ne uporabljamo procesov za avtomatizirano odločanje.

15. Sprememba namena pri obdelavi osebnih podatkov
Če nameravamo osebne podatke obdelati za druge namene kot za tiste, za katere so bili osebni podatki zbrani, vas bomo o tem drugem cilju obvestili pred začetkom take obdelave.

16. Spremembe pravilnika o zasebnosti
Pridržujemo si pravico, da spreminjamo varnostne in zaščitne ukrepe, kot to zahtevajo pravni in/ali tehnični razvoj. V teh primerih bomo ustrezno prilagodili tudi informacije o varstvu podatkov. Zato vas prosimo, da se seznanite s trenutno različico naše izjave o varstvu podatkov.

17. Vprašanja, predlogi in pritožbe
V vsakem trenutku smo vam na voljo, da odgovorite na vprašanja v zvezi z obdelavo vaših osebnih podatkov v naši organizaciji. Če imate kakršna koli vprašanja, na katere ta izjava o varstvu podatkov ni dala odgovora, ali če imate kakršne koli dodatne informacije, predloge ali pritožbe, nam pišite na e-mail data-protection@yaskawa.eu.com s sklicevanjem na »uradno osebo za varstvo podatkov«.
Lahko pa se neposredno obrnete na našo uradno osebo za varstvo podatkov, če imate kakršna koli vprašanja glede varstva podatkov. Kontaktne podatke najdete v 3. točki te izjave o varstvu podatkov.