YASKAWA Europe GmbH

YASKAWA Europe GmbH

Vaš poslovni partner na poti k uspehu.

Podjetje YASKAWA Europe s sedežem v nemškem Eschbornu ponuja rešitve s področja mehatronike in robotike za podjetja v Evropi, na Bližnjem Vzhodu, v Afriki in državah SND. S podružnicami na teh območjih in proizvodnimi obrati v Evropi smo blizu zahtevam, ki jih postavlja trg.

Od konca leta 2012 je del družine tudi YASKAWA podjetje VIPA, ki se je kot tretja divizija pridružila divizijama pogonov in gibanja ter robotike. Podjetje ima sedež v nemškem mestu Herzogenaurach ter razvija in proizvaja programirljive logične krmilnike (PLC), vhodno-izhodne sisteme (I/O) in napredne industrijske vmesnike človek-stroj (HMIs).

Tehnologija pogonov
Tehnologija pogonov

Pogoni in gibanje (Drives & Motion)

Frekvenčni inverterji, servopogoni, krmilniki strojev ter sistemi pogonov in strankam prilagojenih krmilnikov, ki jih proizvaja podjetje YASKAWA, svojo vrednost na trgu dokazujejo že dolgo. Zaradi svojih izkušenj s prilagodljivimi rešitvami v avtomatizaciji in strokovnega znanja za številne panoge in načine uporabe smo usposobljen partner za razvoj sistemskih rešitev.

Robotika in inženiring obratov
Robotika in inženiring obratov

Robotika

YASKAWA je s 300.000 roboti, nameščenimi po vsem svetu, ena od največjih proizvajalk industrijskih robotov. Širok nabor robotov poleg različic, ki temeljijo na načinu uporabe, kot so roboti za varjenje, paletiranje, lakiranje in rokovanje ter manipulacijo, vključuje robote, zasnovane za uporabo v laboratorijih in čistih sobah ter avtomatizirane sisteme na ključ za varjenje vrhunske kakovosti.

Krmilna tehnologija
Krmilna tehnologija

VIPA

Podjetje VIPA je že dolga leta gonilna sila inovacij na področju programirljivih logičnih krmilnikov in vmesnikov človek-stroj. Tako VIPA zaokroža portfelj osrednjih krmilnikov podjetja YASKAWA in omogoča kupcem nakup zmogljivih sistemov na enem mestu.

Uprava

Direktorji podjetja YASKAWA Europe GmbH:

Bruno J. Schnekenburger
Bruno J. Schnekenburger
President and CEO
YASKAWA Europe
Manfred Stern
Manfred Stern
Corporate Officer
Regional Head YASKAWA Europe
Jukka-Pekka Mäkinen
Jukka-Pekka Mäkinen
President Environmental Energy Division
(The Switch)
Marcus Mead
Marcus Mead
President Robotics Division

1.900

zaposlenih v Evropi.

30

Pisarne

8

Proizvodni obrati

Dejstva

Razvoj izdelkov, podpora uporabi, prodaja, svetovanje, popravila, servis in usposabljanje potekajo v Evropi.