Servis na daljavo podjetja VIPA (Teleservice)

Kot dokazujejo številne študije, je mogoče s preventivnim vzdrževanjem prihraniti do 70 % stroškov vzdrževanja. Uporabno orodje za te namene je servis na daljavo, ki omogoča nenehno spremljanje in vzdrževanje sistemov. Zato z moduli za servis na daljavo podjetja VIPA ponujamo sodoben in pameten način servisiranja na daljavo za različne vrste prenosov. Podjetje VIPA tu ponuja celoten nabor modulov za servisiranje na daljavo, ne glede na to, ali komunikacija poteka na običajen način prek analogne linije ali linije ISDN ali pa prek širokopasovnih povezav, kot sta ADSL in HSUPA (za mobilne komunikacije). Komunikacija z moduli za avtomatizacijo je vzpostavljena prek povezave MPI ali PROFIBUS ali pa prek vmesnika ethernet, ki je standardni del vsake vaše naprave. Konfiguracija modulov za servisiranje na daljavo VIPA poteka prek spletnega brskalnika. Dodatna programska oprema ali podobna oprema ni potrebna.

Poleg robustne strojne opreme, ki izstopa z raznovrstnostjo vmesnikov, običajno za podjetje VIPA, podjetje VIPA ponuja tudi brezplačno storitev, imenovano Talk2M. Prek te storitve lahko v nekaj sekundah vzpostavite varno povezavo z zgradbo, ne glede na to, ali v njej komunicirajo prek mobilnega ali stacionarnega telefona.

Za nas servisiranje krmilnikov, vmesnikov človek-stroj (HMIs), frekvenčnih pretvornikov, robotov, IPC-jev itn. ni nemogoč izziv. Z moduli za servisiranje na daljavo VIPA dobite popolnoma uravnovešeno kombinacijo strojne in programske opreme.

Več informacij o servisiranju na daljavo poiščite na spletnem mestu vipa.com.