Impresum

Yaskawa Europe GmbH

Hauptstrasse 185

65760 Eschborn

Nemčija


Telefon:  +49 6196 569-300

Telefaks:      +49 6196 569-398

E-pošta:    infonoSpam(at)yaskawa.eu.com

 
Generalni direktorji

Manfred Stern, Bruno J. Schnekenburger, Marcus Mead

 

Okrožno sodišče v Frankfurtu, HRB 88369

Št. ID za DDV (UST ID): DE 128 960 627

Povezave v zvezi z odgovornostjo

Naše spletno mesto vsebuje povezave do zunanjih spletnih mest tretjih strank, na katere ne moremo vplivati. Zato za vsebino zunanjih strani ne prevzemamo nobene odgovornosti. Za vsebino strani, navedenih v povezavah, je vedno odgovoren ponudnik ali upravljavec.

V času, ko so bile zunanje strani, navedene v povezavah, dodane v povezave, so bile pregledane glede možnih kršitev zakonodaje. V tem času nismo našli nobene nezakonite vsebine. Vendar brez dejanskih dokazov o nezakoniti vsebini nenehno spremljanje vsebine teh strani ni mogoče. Ob odkritju kakršnih koli kršitev zakonodaje bomo zadevne povezave takoj odstranili.

Odgovornost za vsebino

Vsebino našega spletnega mesta smo pripravili kar najbolj skrbno. Vendar ne moremo jamčiti, da je natančna, popolna ali posodobljena. V skladu s 1. členom 7. odstavka nemškega zakona o uporabi telekomunikacijskih storitev (TMG) smo v skladu s splošnim zakonom kot ponudnik storitev odgovorni za lastno vsebino na tem spletnem mestu. Vendar v skladu z odstavki od 8. do 10. TMG kot ponudnik storitev nismo odgovorni za spremljanje prenesenih ali shranjenih informacij tretjih strank ali za raziskavo okoliščin, ki kažejo na nelegalno dejavnost. Splošni zakon na obveznosti odstranjevanja ali blokiranja uporabe informacij ne vpliva. Vsakršna tozadevna odgovornost vseeno velja le od trenutka, ko smo o določeni kršitvi zakona obveščeni. Ko bomo o takšnih kršitvah zakonodaje obveščeni, bomo posamične vsebine takoj odstranili.

 

Odgovorna oseba za vsebino v skladu s 55. odstavkom razdelka 2 RStV

Armin Schlenk

Yaskawa Europe GmbH

Marketing

Hauptstrasse 185

65760 Eschborn

Nemčija